Да дам под наем

Апартаменти краткосрочно Варна

апартамент краткосрочно Варна Св. Стенка Razin, 6
гр.Варна, Св. Стенка Razin, 6 2-стаи апартамент , 4 гости 23 за ден
гр.Варна, Морски парк 4-стаи апартамент , 3 гости 169 за ден
апартамент краткосрочно Варна 20-та
гр.Варна, 20-та 3-стаи апартамент , 2 гости 120 за ден
гр.Варна, Дрин 1-стаи апартамент , 4 гости 59 за ден
апартамент краткосрочно Варна Тракия
гр.Варна, Тракия 3-стаи апартамент , 8 гости 81 за ден
апартамент краткосрочно Варна Чайка
гр.Варна, Чайка 2-стаи апартамент , 4 гости 69 за ден
гр.Варна, Княз Борис I-ви 1-стаи апартамент , 4 гости 12 за ден
гр.Варна, Опера стая , 2 гости 29 за ден
гр.Варна, Морска градина 1-стаи апартамент , 2 гости 35 за ден

Нищо не подхожда?

Попълнете заявката за търсене, а ние ще я изпратим на всички собственици на имоти в града.

info mail
Моля изчакайте, обявата се зарежда

Нищо не подхожда?

Попълнете заявката за търсене, а ние ще я изпратим на всички собственици на имоти в града.

Всички заявки

Апартаменти краткосрочно Варна

Невероятна почивка на морето е гарантирана на всеки турист, който избира Варна. Това е един от най-известните курорти на България.  Тук има всичко за приятна почивка. Туристите могат да се настанят в един от хотелите или да вземат апартамент под наем във Варна. Предлага се на гостите на града огромно количество развлечения, ресторанти, кафенета, плажове, паркове и забележителности. Във Варна точно никой няма да скучае.
 

Повечето туристи предварително решават организационните въпроси, които влияят на качеството на почивката. Към такива се отнася и жилищния въпрос. Едни предпочитат големи и шумни хотели, други малките хотели, а пък има и такива, които изобщо не ги обичат и предпочитат домашния уют. За тези туристи има достатъчно апартаменти под наем във Варна. Така всеки турист има възможност да проведе почивката си в домашна обстановка и с голям комфорт без да харчи много пари, тъй като квартирите са по-евтини от хотелите и предлагат по-голям брой плюсове.

За апартамента се плаща една цена – независимо от това един човек живее или десет. В хотела трябва да се плаща за всеки човек. Хотелите често включват в цената  закуската, която не всеки иска.
 

Квартири има из целия град и всеки може да си намери точно там където иска. Има апартаменти близо до плажа, с изглед към морето, край някоя забележителност, навсякъде има подходящо жилище.
 

Цените са разнообразни. Те зависят от разположението, от обзавеждането, от качеството на ремонта и от инфраструктурата. Всеки турист има възможност да си намери подходяща квартира. Повечето оферти са от посредници, услугите на които са платени. Портал «Vlasne.net» предлага възможност на туристите да си намерят жилище самостоятелно и да вземат апартамент под наем във Варна без посредник. По такъв начин ще бъдат спестени пари и почивката ще бъде още по-евтина.

Портала предлага голям избор на квартири из целия град и не само из града, но и из цяла България и дори из целия свят. Бързо и лесно всеки турист ще си намери жилище където и да е. «Vlasne.net» дава гаранции, че сделката ще мине безопасно и без проблеми. Портала предлага много интересни и удобни услуги, които дават възможност без трудности всеки да си намери подходящо жилище, да се свърже със собственика и да резервира.
 

Всяко пътешествие с «Vlasne.net» ще стане незабравимо, приятно и евтино.


Прочетете повече Свий
Обява
Разглеждани
Обява
п в с ч п с н